• NEW YEAR SALES END OFFER!!
  • 18+ Loaded Shop Now!
  • Please always leave us message on right bottom chatbox after paying, We will always response within 1-12hour (EST) Contact Us
  • 👉🏻 WMG1OFF 👈🏻 use this code FOR EVERY SPENDING RM200 🔥
icon-search
icon-search

VPN Explanation

VPN Explanation

CHAPTER 1 (BEGINNER LEVEL)


Semua barang yang kami jual disini lebih kurang 80% perlukan VPN (Virtual Private Network)


Q: So bagaimana nak guna VPN ni? 

A: Of course anda kena beli terlebih dahulu

Q: Cara penggunaan? 

A: Apabila terima data. Just login on apps VPN tersebut dan connect ke server yg mana anda nak bypass


VPN di luar sana terlalu banyak branding & pelbagai pilihan murah dan juga percuma


Tapi anda wajib tahu. VPN yg murah dan free tidak sama quality seperti VPN (ExpressVPN)


So kami syorkan anda untuk membeli plan VPN dari expressvpn mahupun dgn kami juga tiada masalah


Jika anda ingin mengunakan plan trial or free dari expressvpn. quality masih tidak sama (capped) seperti plan premium


Kekurangan & Kelebihan VPN


1: Jika anda tidak mengunakan VPN, anda amat susah untuk akses sesetengah website seperti 18+, mahupun geo lock punya content website seperti HBO MAX - Hulu dan sebagainya


2: Jika anda mempunyai internet yang amat rendah seperti streamyx 30mbps > possibility internet anda juga akan jadi lebih slow berbanding biasa dan perkara ni just general issue disebabkan oleh data internet anda terlalu rendah untuk supply power ke VPN server


CHAPTER 2 (PROFESSIONAL)


socks5-04-780x439.png

SOCKS5


so apa yang mantap sgt psl SOCK5 ni? Yes soalan lazim by skiddes


Korg yg fanhard VPN ni cuma "beginner" je. setakat nk bypass streaming/porn itu je la korg mampu


SOCK5 ni level lain dah. if korg guna VPN. korg xleh tipu ISP korg. terang lagi nyata nnt bila buat IP checking akan keluar VPN punya ISP host server


So bila korg guna VPN, korg cuma mampu tukar IP korg tu sahaja tpi bukan fully change ISP ok

So bila dlm listing aku ada state psl "Do not use shit VPN/USE clean IP"


Maknanya. aku nk korg fhm yg aku xde masa nk buat satu2 tusyen free setiap listing nk guna itu ini bagai. Senang buat guide camni bgi korg mudah faham


Contoh user vpn buka website mne2 diorg nk. As system monitoring diorg still detect user-agent and behaviour IP,ISP,Referrer etc. So mmg kantoi busuk la yg korg tgh guna VPN.


Tapi SOCK5 ni tak. Korg boleh manipulate system ibarat korg betul2 user kt location yg korg determine


Contoh pick germany, berlin > bila korg surfing certain website yg lock-region. dgn vpn expressvpn pun still xlepas. tpi dgn sock5. mesti lepas. sbb? korg bukan takat boleh tipu system yg company tu byr ratusan ribu mahupun billion dollar. malah korg ni dah jdi ibarat mcm real local people dri IP sock5 yg korg pilih. nak negara mana? semua ada


Contoh aku buat perbandingan kt sni

klu user VPN connect to USA

ISP dye mesti still ISP server VPN tu

klu user SOCK5 connect to USA

ISP dye boleh jdi apa yg kita nk set kan

Contoh kt malaysia ISP kita (Telekom Malaysia, TIME, CELCOM and more)

Tapi dgn SOCK5

Auto padu bila kau boleh tukar IP kau and ISP kau sekali sejibik mcm local people sne

Contoh 

ISP - Tmobile Data > New York


Faham? korg surfing la mane2 website. Bukan takat lepas. Boleh lepas fraud system filter lagi

So mostly yg guna SOCK5 ni org berduit sahaja taw

Sbb dye xmurah mcm vpn. VPN baru setahun RM200 korg dah kecoh

SOCK5 ni boleh jdi RM200-RM500 dlm sebulan

Depend on provider apa yg terpadu and clean IP score


Aku buat explanation ni nk ajar org kita jdi bijak skit pasal networking. Sebab ada beli account porn dgn aku. Tpi guna VPN free la. trial. VPN caca merba kt android playstore bagai. aku dah state kena guna VPN yg berbayar. dye guna trial pula buat palatao. mcm CERTIFIED ETHICAL HACKING punya level. bukan camtu bossku2. Aku pun xbatak nk suh korg beli dgn aku part VPN ni even sock5. korg boleh beli sendiri kt website terus. apa aku boleh tolong. aku tolong la jual mur2. ada faham? supaya bila kau beli account porn dgn aku. account tu akan bertahan lama. kang japg bila kau guna benda bodoh+triple bodoh camni. jdi masalah korg chat2 aku/staff and bagitahu ada problem la bagai. aku pun xkisah nk replace. tpi beragak la skit. kne follow the flow rules ok? aku bukan buat amal nk bgi kau account hbs puluh2 kali nk bgi kau acc tiap kali kau nk fapping. bukan camtu. account porn adalah account paling sensitive dgn geo lock + IP ban 


jika IP korg dah la bodoh. red score pula + combo vpn free


mmg xlama account porn korg tu. silap2 2jam out account

 so dlm issue ni. jgn harap seller nk replace bnyk2 kali. akan jadi issue fedup. so nnt ada tersemat dlm pale hotak korg


kenapa pornhub ok je? asl javhd mcm susah and strict skit? ni atas admin server yg buat kan security tahap dewa camni bro. punca paling utama adalah diorg xnk user share account info for make money ok? diorg make money user bayar xpe. itu je facts

so jgn samakan website bingai2 dgn content2 terpadu. setiap system xsama

baru guna netflix boleh tukar VPN kembang babi

sock5 ni level2 dewa main paypal bossku2. paypal taw. org tgk netflix. byr duit

user sock5 login paypal, buat duit

different culture kt sni

so klu ada lgi still xfhm. aku sarankan klu kau xmampu nk ada proper setup mcm expressvpn yg berbayar (full) ye. bukan trial/free. better jgn beli account porn ni lgsg ok? layan je free shit quality tu. jimat masa seller dan kau yg bakal mengadu domba account replacement. 


Make sure if kau bebetul fhm apa penjelasan aku ni dan mampu milik expressvpn pun dah memadai. klu for SOCK5 ni lebih kepada brg yg aku jual mcm email2 log yahoo/hotlook dan juga facebook logs. sebab origin log aku semua dari USA

so jgn nk samakan setup murah + expressvpn dan nk cuba2 main barang USA yg high security camni

stick je dgn porn account level. xde spe nk benci hidup kau as long kau boleh fhm apa aku cuba sampaikan


INTERVAL ANSWER

Aku ni berniaga kt Dunia Market taw. maybe kau tgk website aku kt sni mcm2 biasa2. tpi aku jual content kt luar belum tentu masuk dek akal kau boleh fikir dgn logik

Case mcm aku tegur customer psl vpn free. dye melenting. aku ni jdi vendor since 2014 dah bro. Digital Goods. bkn nk ckap power. dah mmg kepakaran aku. so jgn la igt seller ni mcm batak2 sgt semua benda nk jual jika boleh free. baik free je kan. aku fhm mindset kau camtu

tpi ingat brg yg free. selalu mengecewakan. before kau nk jdi pandir2 psl IT dgn aku. kau kne kenal dlu apa kebolehan aku. ok? supaya kau pun xrasa malu dan diperkotak katikkan bagai.

kenapa aku buka topik psl ni? benda ni mmg akan kerap jadi. in future before and as vendor dunia. aku dah boleh predict. Cuba kau fikir balik. masa zaman2 godam.org ni wujud. siapa moderator sne selain halilintar? aku. dan xlupa juga aku salah seorang mmbr kt viprasys dri 2010. so bab freeware ni xya ckap la bro. mmg best. especially crack punya kan? cuba kau cari seller dlm mne2 pelusuk shopee ke apa seantero asia ni. siapa vendor mampu bgi RM1000 BOUNTY FREE jika dpt tangkap basah aku jual barang crack. bgtahu aku taw? so before korg nk guna vpn2 free and acah2 dgn aku. aku dah pkul rata brg2 free ni smpai aku meluat. dri part game, software bagai. hbs semua berlicense full + crack. end up. ransomware. apa aku belajar dri mistake aku. xde spe nk buat keje amal bgi kau crack free and share enjoy2. sdgkan youtuber indog share hack ML pun bgi link ads yg kne skip 5sec/10sec bagai. aku ada nama kt forum2 luar. pemikiran aku pun auto berubah dgn cara org luar. sbb tu aku mampu jual onlyfans dgn credit sdgkan kt shopee punya ramai seller jual2 account netflix la apa semua. tpi smpai onlyfans. aku sorg je kojol. sebab? skill ni mahal bro. xsemua org ada. aku klu nk compete dgn seller2 account kt shopee tu. xya dgn skill. aku boleh flex GTR aku terus. mesti terdiam terus 100%. so dgn skill aku ada ni la aku boleh earn semua ni. bukan sbb dan juga takbur mahupun riak. nope. cuba belajar terima pendapat dri org yg mmg ada kepakaran tentang IT dgn hati terbuka. InsyaAllah kau boleh adapt dgn apa aku cuba pesan ni. walaupun kasar. tapi terus dpt belajar ilmu baru


Kang japg datang pula geng2 forex > flex chart apa bagai. aku xmain forex ok bro. lgi pula aku ni mmg annual 800K-1J MYR je on bitcoin. based on USD/EUR aku dpt earn dri BTC/XMR/LTC/DASH. So if kau nk ajar aku buat duit even kau ad mustang 5.0 sila g mam ok. org buat duit. dye xkan senang2 nk ajar org buat duit. jika kau nk buat duit dgn percaya helah2 forex even xde ilmu snggup byr sne sni. kau just buang masa kau dgn bgi org tu duit + kira total2 yg kne trap = dye lgi kaya . dan korg masih bawah. igt pesanan aku ni. aku bukan nk halang korg dri join ponzi scheme ni. nk buat biar hbs berkhatam sendiri lagi bagus. skrg semua da ada. Youtube. Google. Cari jela ilmu pasal forex. dri hbs duit byr signal shit tu buat apa. aku sendiri xde nk offer2 org mai join dgn aku nnt leh kaya pkai GTR sama2 WTF that shit homie. sbb skill aku lain. based on IT. cara nk trading2. aku mmg xpakar tpi klu nk tunjuk ajar org pun. aku boleh je ajar free tanpa minta bayaran. itula sebetulnya klu org nk bgi ilmu kepada seseorang. jgn ad muslihat sebesar zarah "habis xkan nk buat keje free je ajar org2 sne sni psl ilmu"


ilmu bukan untuk didagang. aku berani bet. hebat2 kau. hebat kau kt malaysia je dgn currency MYR

kau xthu apa org USA fully panggil aku by nickname. aku boleh buat org USA tunduk dgn SKILL aku with currency USD. aku boleh provide hilton hotel seluruh dunia dgn 55% from total price dan juga aku mampu sewakan any kereta dri small,luxury,4x4,supercar dgn company alamo.com enterprise.com dgn kadar 55% from total. so jgn sesekali nk samakan aku dgn shopee seller account tu ok. sbb semua ada kt USA. Flight, Food chain, Shopping, Reward Point, Gas Point. semua aku boleh supply dlm 80% include CANADA. UK. aku mmg xhebat kt negara aku. sbb tu aku wujudkan kedai mcm ni supaya aku boleh serve bangsa aku even sedikit sebanyak korg boleh enjoy content yg PREMIUM. bukan crack or free shit plan ever. Ramai user shopee cuba nk compare dri kedai kedai aku Expert.Suite (BANNED) smpai ke White Market (BANNED) dgn other seller account. Smpai aku terfikir. perlu ke aku up satu malam aku boleh earn RM20K? just dgn servis DDOS? belum campur kereta sewa lagi daily order + hotel lagi . so jauh dek akal kdg2 aku pun mls sgt nk layan. yg mne customer boleh nilai content aku. diorg akan dan pasti faham. apa kemampuan seller mcm aku. 

1.png

harap VPN explanation ni mampu sedikit sebanyak bgi korg input psl networking dan juga avoid ponzi scheme ok?

2.png

1.png

STAY SAFE!



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping